Grensetvisten 2016

19.09.2016 21:11
 

Grensetvisten 2016

Som kanskje di fleste vet så har grensetvisten 20 års jubileum i år.Og i den forbindelse så blir grensetvisten avholdt som en jubileumsprøve med 5 hunder fra hver klubb.I BRT er det mange meget gode hunder og mange entuastiske Beagleeiere så vi forventer att der vil være en viss interesse for å få være med.Prøven har i tillegg fått status som CACIT prøve.Teknisk arrangør blir Trøndelag HHK,mens prøvens hovedkvarter og prøveterreng blir i Selbu.For di som trenger overnatting så blir dette mulig ved hovedkvarteret som er Marienborg gjestgiveri og camping.

Under denne link finner man informasjon om adresse og priser for overnatting ved hovedkvarteret:

https://www.marienborggjestgiveri.no/index.html

Man skal ikke melde på selv,men sende påmelding til undertegnede via mail innen 31.oktober klokken 24.00 eller med post som må være poststemplet senest 31.oktober.Videre påmelding for di som blir tatt ut tar styret i samarbeid med THHK seg av.Der skal være 5 deltagere og eventuelt 3 reserver som tas ut og di vil få videre beskjed snarest etter 1.november.Prøven avholdes på lørdag den 19.november 2016. .Har man oppnådd ytterligere jaktresultater denne høsten.så skal dokumentasjon vedlegges om der ikke er registrert i dogweb enda.

Som uttakskriterier vil vi forholde oss til di samme uttaksregler som gjelder for NM for Beagle/Drever.Jaktprøvereglemanget kan lastes ned som .pdf fra denne link:

https://web2.nkk.no/filestore/Jakt_og_bruks/Regelverk_for_jakt_og_bruks/Jaktproveregler‐for‐ drivende‐hunder‐tilsluttet‐NHKF3.pdf

1. NJ(D)CH eller hund som er kvalifisert til N J(D)CH. Hvis flere enn 20 påmeldte NJ(D)CH, rangeres hunder under 9 år på prøvens første dag først, innen denne gruppen eldre rangeres foran yngre.
2. Hunder med 2 x 1. premie i Norge. Yngre rangeres foran eldre.

3. Hunder med 1 x 1. premie i Norge. Yngre rangeres foran eldre.
4. NJ(D)CH eldre enn 9 år. Yngre rangeres foran eldre.
Ved fortsatt overtegning etter punktene 1, 2, 3 og 4, foretas loddtrekning.

Det er kun hare som er gjeldende losdyr og det er prøvereglene for SP som følges,konkurannsepoeng vil være avgjørede for rekkefølgen/rangering

Hver enkelt deltager betaler selv for sine utgifter samt påmeldingsavgift for prøven som er på kr.700.‐

Mvh for BRT
Stein Aasheim
Drivvollvegen 28, 7596 Flaknan Mail:
mailto:saa@neanett.no

 
 
 
 
 
 
 

 

Kontakt

www.beagleringentrondelag.no valseth@me.com